Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ: Τα Εγκαίνια της 26ης Έκθεσης Αγροτουρισμού «Επίδαυρος Βίωμα» θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 02/07/2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Η ιστορική πια Έκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου μετρά ήδη 25 χρόνια ζωής και προσφοράς στον τόπο. Από φέτος η έκθεση αναβαθ...


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η ιστορική πια Έκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου μετρά ήδη 25 χρόνια ζωής και προσφοράς στον τόπο.

Από φέτος η έκθεση αναβαθμίζεται και επαναπροσδιορίζει την ταυτότητά της, προσφέροντας πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες προς τους επισκέπτες, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν, να ανακαλύψουν, να γευτούν, να μάθουν, να ψυχαγωγηθούν, να γνωρίσουν τους ανθρώπους του τόπου, και τελικά να βιώσουν μια αυθεντική εμπειρία στην Επιδαύρια γη.

Με μια νέα ματιά, μια ολιστική και συμμετοχική προσέγγιση στην ανάδειξη της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής, εμπνευσμένη από την αρχαία λατρευτική παράδοση της υγείας και της ίασης, σηματοδοτείται το πέρασμα από την καθιερωμένη Έκθεση αγροτουρισμού Επιδαύρου στο «Επίδαυρος Βίωμα». 

Πολιτισμός, ιστορία, θέατρο, αρχαιότητα, μνήμη, κοινότητα, βιωσιμότητα, ευ ζην, υγεία.

Η εξέλιξη στην νέα μορφή στοχεύει στην εμπλοκή των επισκεπτών σε μία ολιστική εμπειρία περιηγήσεων, γεύσεων, εναλλακτικών δραστηριοτήτων, καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, ψυχαγωγίας, γνώσης και ευεξίας, ανακάλυψης των ποικιλόμορφων χαρακτηριστικών της περιοχής, όχι ως απλοί επισκέπτες ή τουρίστες αλλά ως κομμάτια του ιερού αυτού τόπου. Η ευκαιρία αυτή στοχεύει στην «επαν-ανακάλυψη» αυτού του τόπου ευεξίας, ευφορίας και ευζωίας σε σύνδεση με το φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 01 Ιουλίου εώς και 13 Αυγούστου 2023, κάθε Παρασκευή , Σάββατο και Κυριακή πλαισιωμένη όπως πάντα από ποικίλες εκδηλώσεις ενώ τα Εγκαίνια της 26ης Έκθεσης Αγροτουρισμού  θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 02/07/2023.