Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Γιάννης Σούρσος και η Αλίκη Λαμπράκη υποψήφιοι με τη δημοτική παράταξη ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ

Ονομάζομαι Γιάννης Σούρσος. Ζω στο Άργος και διατηρώ επιχείρηση εμπορίας και κατασκευής ξύλινων δαπέδων εδώ και 35 χρόνια. Είμαι εκλεγμένο μ...


Ονομάζομαι Γιάννης Σούρσος. Ζω στο Άργος και διατηρώ επιχείρηση εμπορίας και κατασκευής ξύλινων δαπέδων εδώ και 35 χρόνια. Είμαι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Επιμελητηρίου, Πρόεδρος του τομέα Μεταποίησης και Γραμματέας της αναπτυξιακής εταιρείας του Εμπορικού Επιμελητηρίου. Είμαι παντρεμένος με τη Χρύσα Λουλούση και έχω δύο παιδιά, τον Λεωνίδα και την Νικολέτα. Συμμετέχω στην παράταξη ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ γιατί θεωρώ ότι με την εμπειρία μου και τις γνώσεις μου μπορώ να συμβάλλω στην εμπορική ανάκαμψη της πόλης και την ανάκτηση της θέσης που είχε τα προηγούμενα χρόνια.



Ονομάζομαι Αλίκη Λαμπράκη. Είμαι Σχεδιάστρια και Εκπαιδεύτρια Σκύλων. Ζω και εργάζομαι στο Άργος. Γεννήθηκα στην Αθήνα όπου έζησα τα πρώτα μου χρόνια.
Το «μπόλιασμα» με τα κοινά ήρθε από τη μητέρα μου Σούλα Ηλιοπούλου, συνταξιούχο γυμνάστρια, αφού μας "κουβαλούσε" από πιτσιρίκια σε κάθε είδους δράσεις και εκδηλώσεις για τα κοινά, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Μεγαλώνοντας λοιπόν δεν είχα άλλη επιλογή από το να νοιαστώ για τον τόπο μου, την ιστορία, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους του.
Φυσική συνέπεια των παραπάνω είναι η επιλογή μου να είμαι υποψήφια με το «Πάμε Αλλιώς» και τον Πέτρο Θωμόπουλο.
Στόχος – όνειρό μου είναι να προστατεύσω τα αδέσποτα που υπό τις παρούσες συνθήκες υποφέρουν, αλλά και η επίλυση των προβλημάτων που δημιουργούν στην καθημερινότητα πολλών συνδημοτών μου.
Υπήρξα πρόεδρος του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Άργους «Λάϊζα», σύλλογου με αμείωτη δράση στην πόλη μας από το 2009. Σπούδασα «Συμπεριφορά και Εκπαίδευση Σκύλων» στην Pets Pro Academy - τη μοναδική σχολή στην Ελλάδα αναγνωρισμένη από το Υπoυργείο Παιδείας. Eίμαι μέλος της εθελοντικής ομάδας «Ζω.Ε.Σ.» (Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων, Ιδρυμάτων & Οργανισμών) με πρόγραμμα ενημερώσεων σε σχολεία εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας.
Συμπορευόμενη με νέους και άξιους συνδημότες μου, θεωρώ πως μπορούμε να φέρουμε την πολυπόθητη αλλά και επιτακτική αλλαγή στο δήμο μας όσον αφορά τη διαχείριση των αδέσποτων, με υπεύθυνα μελετημένο πρόγραμμα το οποίο όμως ταυτόχρονα θα είναι και εφαρμόσιμο σε συνεργασία με όλους τους πολίτες και τα σωματεία.