Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Γιάννης Ζούζιας, η Αθανασία Δαμάλα και ο Μανώλης Δρόλιας υποψήφιοι με τον Δημήτρη Καμπόσο

  Τρείς νέες υποψηφιότητες για την δημοτική παράταξη "Αλλαγή Πορείας Δημήτρης Καμπόσος". Ο Γιάννης Ζούζιας, η Αθανασία Δαμάλα και ...

 

Τρείς νέες υποψηφιότητες για την δημοτική παράταξη "Αλλαγή Πορείας Δημήτρης Καμπόσος". Ο Γιάννης Ζούζιας, η Αθανασία Δαμάλα και ο Μανώλης Δρόλιας .


Ο Γιάννης Ζούζιας έχει καταγωγή από το Γυμνό αλλά διαμένει με την σύζυγό του Δέσποινα Καραμούτζου και τα δυο τους παιδιά στο Άργος! Δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα και θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές! Επέλεξε να συστρατευθεί με την παράταξη του Δημάρχου των έργων Δημήτρη Καμπόσου για να ενώσει τις δυνάμεις του για την ολοκλήρωση του οράματός που ξεκίνησε το 2011!
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!
#ΑλλαγήΠορείας #ΔημήτρηςΚαμπόσος #PameMazi 

Η Αθανασία Δαμάλα, ιδιωτική υπάλληλος, ανανεώνει την  υποψηφιότητά της με την παράταξη του Δημάρχου των έργων Δημήτρη Καμπόσου για να συνεχιστεί η νικηφόρα πορεία του Δήμου μας!
Καλή επιτυχία Αθανασία!
#ΑλλαγήΠορείας #ΔημήτρηςΚαμπόσος #PameMazi

Ο Μανώλης Δρόλιας εργάζεται ως οδηγός σε ιδιωτική εταιρεία και έχει καταγωγή απο το Γυμνό. Συντάσσεται με την παράταξη του Δημάρχου των έργων Δημήτρη Καμπόσου για να συνεχιστούν τα έργα στον τόπο μας!
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές!
#ΑλλαγήΠορείας #ΔημήτρηςΚαμπόσος #PameMazi