Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Στην Αθήνα στην "OPAP ARENA" Αγιά Σοφιά ο τελικός του UEFA Europa Conference League που έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαΐου 2024

  Στην Αθήνα επιστρέφει μετά από το 2007 η Ποδοσφαιρική Ευρώπη, καθώς η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA ανέθεσε σήμερα στην Ελληνική πρωτεύουσ...


 Στην Αθήνα επιστρέφει μετά από το 2007 η Ποδοσφαιρική Ευρώπη, καθώς η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA ανέθεσε σήμερα στην Ελληνική πρωτεύουσα, το νεότευκτο γήπεδο Αγιά Σοφία και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τη διοργάνωση του τελικού του UEFA Europa Conference League, που έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 29 Μαΐου 2024.

Πρόκειται για την επιτυχή έκβαση μιας μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, με τη συμμετοχή της ΕΠΟ στην ανοιχτή διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων της UEFA και ολοκληρώθηκε σήμερα με την ανακοίνωση της ετυμηγορίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποδέχεται με ιδιαίτερη τιμή και περηφάνια την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA και αυτή τη νέα πρόκληση, η οποία αποτελεί ταυτόχρονα ψήφο εμπιστοσύνης στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΕΠΟ, δεδομένου ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία εμπιστεύτηκε στη χώρα μας δύο ευρωπαϊκούς τελικούς σε διάστημα 10 μηνών.

Η ΕΠΟ ευχαριστεί την Περιφέρεια Αττικής, τους Δήμους Αθηναίων και Νέας Φιλαδέλφειας, τα Υπουργεία και τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς που συνεργάστηκαν για την προετοιμασία του φακέλου υποψηφιότητας, καθώς και την ΠΑΕ ΑΕΚ και την Δικέφαλος ΑΕ για τη συνεισφορά όλων στο εγχείρημα.

Είναι αυτονόητο ότι η ΕΠΟ θα συνεργαστεί από αύριο κιόλας με την UEFA, τους ιθύνοντες του γηπέδου και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την αξιοποίηση της υπάρχουσας τεχνογνωσίας και την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και διοργάνωση του τελικού, ώστε και αυτό το στοίχημα να κερδηθεί!