Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Βαγγέλης Πεταλάς προπονητής των ακαδημιών και του γυναικείου τμήματος του συλλόγου ΑΟ Ερμιονίδας

  Ο ΑΟ Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Πεταλά, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής των ακαδημιών και του ...

 

Ο ΑΟ Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Πεταλά, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής των ακαδημιών και του γυναικείου τμήματος του συλλόγου.

Ο καταξιωμένος τεχνικός αποτελεί μέλος της ομάδας μας για 2η φορά, μετά την αγωνιστική περίοδο 2017-18, όταν ήταν προπονητής στο ανδρικό τμήμα.

Ο Βαγγέλης Πεταλάς έχει «πλούσια» καριέρα ως παίκτης, έχοντας φορέσει, μεταξύ άλλων, τις φανέλες των ΟΣΦΠ, Πορφύρα, Εθνικού, αλλά και ως προπονητής, αφού έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε πολλούς συλλόγους. Έχει διατελέσει τεχνικός σε πολλές γυναικείες ομάδες, έχει υπάρξει βοηθός προπονητή σε συλλόγους της Α1 Ανδρών, ενώ έχει εργαστεί και στις αναπτυξιακές ηλικίες. Είναι μέλος του ΣΕΠΚ (Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης).

Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο κόουτς Πεταλάς με τις γνώσεις του και το ήθος του, θα προσδώσει στον σύλλογό μας τη βοήθεια που χρειάζεται, για να φτάσουμε στην υλοποίηση των στόχων μας, παράγοντας έργο.

Κόουτς, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ