Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Το Επιμελητήριο Αργολίδας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023 με θέμα: «Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα»

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Επιμελητήριο Αργολίδας σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει τη Δευτέρα 03 Ιουλίου 2023 και ώρα 18:00 ...


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει τη Δευτέρα 03 Ιουλίου 2023 και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας με θέμα : «Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα».

Ομιλητές θα είναι ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) κ. Γεώργιος Καββαθάς και ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου. Στην εκδήλωση θα παραστούν εκπρόσωποι των οργανισμών «Αυτοδιαχείριση», «GEA» και «ΕΔΕΜ».

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό. Μετά το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσει ελεύθερος διάλογος, ερωτήσεις και ανταλλαγή απόψεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο του Επιμελητηρίου Αργολίδας 27510 - 67216 (εσωτ. 2)

Ο Πρόεδρος

Φώτιος Δαμούλος