Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Οίαξ Ναυπλίου: Η ιστορικότερη ομάδα της πόλης του Ναυπλίου με ιστορία άνω των 50 χρόνων, ήταν παρούσα για μια ακόμη μπασκετική σεζόν

 Η ιστορικότερη ομάδα της πόλης του Ναυπλίου , με ιστορία άνω των 50 χρόνων κουβάλησε στην λαμπρή ιστορία της άλλη μια μπασκετική σεζόν. Μια...


 Η ιστορικότερη ομάδα της πόλης του Ναυπλίου , με ιστορία άνω των 50 χρόνων κουβάλησε στην λαμπρή ιστορία της άλλη μια μπασκετική σεζόν.

Μια ιδιαίτερη σεζόν , καθώς ήταν η πρώτη ύστερα από 6 χρόνια που δεν βρήκε την ανδρική μας ομάδα σε εθνική κατηγορία !

Με συνεχή δουλειά , με έμφαση στις ακαδημίες μας , στα παιδιά μας , θα δουλέψουμε και την σεζόν που έρχεται για να παράγουμε μέσα από σκληρή δουλειά και άλλους αθλητές !

Η δουλειά όμως δεν σταματάει το καλοκαίρι ! Στο πλαίσιο αυτό , η ομάδα μας θα ξεκινήσει μεταβατικές προπονήσεις σε λίγες ημέρες  προκειμένου οι αθλητές μας να βελτιωθούν τόσο σωματικά όσο και πνευματικά !

Οι ακαδημίες για τον σύλλογο μας αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητα !

Γιατί για εμάς οι παίχτες των ακαδημιών μας είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση της δουλειάς που γίνεται καθημερινά από τους προπονητές μας ! 

Στο πλαίσιο αυτό έγιναν προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια όλη την χρονιά με άλλες ομάδες , με αποκορύφωμα το παιχνίδι στο Σ.Ε.Φ ανάμεσα στον  Ολυμπιακό, όπου συνδυάστηκε  με την παρακολούθηση αγώνα της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού ! 

Έτσι , η χρόνια που έρχεται θα βρει την ανδρική μας ομάδα στην Α1 Τοπική κατηγορία. 

Μέσα από την εμπειρία των  ανδρών (οι οποίοι  θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα ), που θα αποτελούν το στήριγμα της ομάδας , οι έφηβοι  και οι παίδες μας θα αποτελούν το στυλοβάτη της προσπάθειας αυτής !

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για άλλη μία χρόνια οι προπονητές μας θα είναι παρόντες και θα εμπλουτίζουν την προσπάθεια που καταβάλουμε !

Ιδιαίτερα , η Αγγελική Σταυροπούλου  και οι  Βαγγέλης Τσοτσόκος , Διαμάντης Φιλίνης και Λευτέρης Κοκκάλας θα δώσουν και την ψυχή τους στα ανοικτά και κλειστά γήπεδα Μπάσκετ προκειμένου οι αθλητές να έρχονται με ευχαρίστηση και να αγαπήσουν περισσότερο αυτό που ήδη αγαπούν, το μπάσκετ !

Άλλωστε δεν είναι μονάχα τα διπλώματα προπονητικής που κατέχουν , δεν είναι οι εμπειρίες που έχουν συλλέξει τα χρόνια που η ομάδα μας πρωταγωνιστούσε στις εθνικές κατηγορίες … αλλά είναι η μεγάλη πίστη και επιθυμία όλων μας που απαρτίζουμε την ομάδα του Οίακα Ναυπλίου , να φτάσουμε πάλι ψηλά την ομάδα μας με παιδιά των ακαδημιών μας. 

Σε αυτό το όνειρο , έλα και εσύ δίπλα μας !

Έλα και εσύ στην μεγάλη αγκαλιά της ομάδας μας.

#Οίαξ_Ναυπλίου #Ναύπλιο #basketball_academy #New_Season