Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Δήλωση Γιώργου Γαβρήλου, Βουλευτή Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, για το εκλογικό αποτέλεσμα

  Μετά από μια σκληρή εκλογική μάχη στην οποία όλα τα στελέχη του κόμματος έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις, ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ δεν κατάφερε να ανατρ...

 


Μετά από μια σκληρή εκλογική μάχη στην οποία όλα τα στελέχη του κόμματος έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις, ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ δεν κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα της πρώτης κάλπης και κατέγραψε ένα αρνητικό εκλογικό ποσοστό, κάτω από τις προσδοκίες μας. Αρνητικό όμως αποτέλεσμα καταγράφηκε και για το σύνολο των προοδευτικών δυνάμεων της χώρας, ενώ την ίδια ώρα ακραία και συντηρητικά κόμματα έχουν θέση πια μέσα στην Βουλή, γεγονός που μας προβληματίζει βαθιά και μας γεμίζει ανησυχία.

Ο ελληνικός λαός μας έδωσε μηνύματα και παράλληλα μας έφερε ξανά στην θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μπροστά σε αυτό το γεγονός, ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ αναλαμβάνει την ευθύνη της ανασυγκρότησης του και την ευθύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ως ο βασικός κορμός της προοδευτικής παράταξης.

Σε προσωπικό επίπεδο, οφείλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας για την σκληρή μάχη που δώσαμε από κοινού και φυσικά τους πολίτες του Νομού που εμπιστεύτηκαν για μια ακόμη φορά τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και το πρόσωπό μου, ως βουλευτή Αργολίδας. Με πλήρη κατανόηση των δυσκολιών που ανοίγονται μπροστά μας και με υψηλό αίσθημα ευθύνης για την εκπροσώπηση των προβλημάτων και των αναγκών του Νομού, δεσμεύομαι να είμαι πάντα και για κάθε πολίτη της Αργολίδας, παρών.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.