Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Άργος: Μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις με την υποστήριξη της ΚΕΔΑΜ

  Σας προσκαλώ στις παρακάτω μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Άργος με την υποστήριξη της ΚΕΔΑΜ. Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ...

 

Σας προσκαλώ στις παρακάτω μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Άργος με την υποστήριξη της ΚΕΔΑΜ.
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ
Παναγιώτης Σκούφης

ΤΡΙΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023, cafe-bar SALUD (πλ. Αγ. Πέτρου), ώρα 8μμ

Το Ελληνικό Ωδείο Άργους με καλ/κη δ/ντρια την κα Γκότση Μεταξία θα κάνει μουσική εκδήλωση με τα  Τμήματα Σύγχρονης Μουσικής: Ηλεκτρικής Κιθάρας & Drums – Κρουστά.
Στο Drums – Κρουστών το σύνολο των σπουδαστών του ασχολείται με την θεματική ανάπτυξη και επεξεργασία μουσικής φτιαγμένης κυρίως από κρουστά όργανα ενώ το πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί
περιλαμβάνει μία ξενάγηση σε διάφορα μουσικά στυλ:  Rock, Jazz, Funk, Latin , στα οποία καθιερώθηκε η εξέλιξη των οργάνων ενώ η επιρροή τους είναι έκδηλη στη σύγχρονη μουσική σκηνή.
Υπεύθυνος καθηγητής:  Μητρέντζος Αντώνης
Στο τμήμα Ηλεκτρικής Κιθάρας οι σπουδαστές θα παρουσιάσουν γνωστά κομμάτια  Rock/Hard Rock από προηγούμενες δεκαετίες '70 - '80 - '90.
Υπεύθυνος καθηγητής:  Ντόκος Γιώργος

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023, πλ. Αγ. Πέτρου,  ώρα 9μμ

«Ιβγάτε αγόρια στο χορό, κοράσια στο σεργιάνι»! Μουσικοχορευτική παράσταση από τον Χορευτικό Πολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο Άνθεμα. Οι χορευτές φτάνοντας στο τέλος της χορευτικής αυτής χρονιάς, θα παρουσιάσουν χορούς από όλη την Ελλάδα. Συμμετέχει και ο Σύλλογος Ποντίων Αργολίδας Παναγία Σουμελά. Η  Αγγελική Παρδάλη (σαντούρι, τραγούδι), ο Χάρης Λύγκος (βιολί), ο Πάνος Σκουτέρης (πνευστά, τραγούδι), ο Παναγιώτης Σταθάκης (λαούτο), και ο Κώστας Καραμέσιος (κρουστά) αποτελούν το μουσικό σχήμα ¨Πεντάηχον¨ που θα είναι μαζί τους, όπως κάθε χρόνο.

ΠΕΜΠΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023, Στρατώνες Καποδίστρια, ώρα 9μμ

¨Σαλπάρουμε…¨! το Χορόσημο αναχωρεί από τους για Αιγαιοπελαγίτικα λιμάνια..!
Σας περιμένουμε να γίνετε συνεπιβάτες μας σε αυτό το χορευτικό ταξίδι!!!
Μαζί μας οι : Γιάννης Παυλόπουλος (Βιολί, Τραγούδι) - Κωνσταντίνα Πάτση (Σαντούρι, Τραγούδι) - Έλενα Παπαπροκοπίου (Λαούτο, Τραγούδι) - Γιάννης Γευγελής (Κρουστά) - Γιάννης Σέρβος (Τσαμπούνα).
Ενδυματολογική Επιμέλεια : "Αριστοτέχνημα" - Τζονευράκης Αριστείδης, Φραγκιαδάκης Βαγγέλης
Επιμέλεια Ήχου & Φωτισμού : Μαρκάκης Βασίλης
Επιμέλεια Αφίσας : Σαλαπάτας Νίκος
Καλλιτεχνική επιμέλεια/Διδασκαλία χορών: Ράλλης Γιώργος