Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Αργολίδα: Συνελήφθη 40χρονος ιερέας για ασέλγεια σε 12χρονο αγόρι

    Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα...

 

 



Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (3.6.2023), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι απέστειλε σε ανήλικο, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο.

Στο πλαίσιο της έρευνας κατασχέθηκαν -3- κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας έστειλε βίντεο με άσεμνο υλικό στον 13χρονο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ,από τον ήχο το βίντεο, οι παθόντες αναγνώρισαν την φωνή του φερόμενου ως δράστη και κατήγγειλαν το περιστατικό, αρχικά στο Α.Τ Ερμιονίδας και ακολούθως στο Τ.Α Ναύπλιου, όπου διενεργείται προανάκριση.

Επίσης έχουν κατασχεθεί τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων, ένας φορητός υπολογιστής και ένας πύργος σταθερού υπολογιστή που ανήκουν στον 40χρονο ιερέα."

Περισσότερα εδώ  https://www.ertnews.gr

Ένας 40χρονος ιερέας συνελήφθη στο Ναύπλιο όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (03/06), για ασέλγεια σε 12χρονο αγόρι αλλά και βιντεοσκόπηση των αρρωστημένων πράξεών του. 

Περισσότερα εδώ   https://www.ieidiseis.gr/ 

Ιερέας συνελήφθη γιατί ασελγούσε σε 12χρονο αγόρι με τον οποίο διατηρούσε πνευματική σχέση, τραβούσε βίντεο το αισχρό υλικό απο τις αδιανόητες πράξεις του και το έστελνε στο messenger του παιδιού! 

Περισσότερα εδώ  https://www.protothema.gr/