Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Σύσκεψη με τον υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ στο νοσοκομείο Ναυπλίου - Τι ζήτησαν οι εργαζόμενοι

Στις 02/6/2023, το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε μη προγραμματισμένη επίσκεψη του υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ στο νοσοκομείο Ναυπλίου. Πραγματοποι...



Στις 02/6/2023, το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε μη προγραμματισμένη επίσκεψη του υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ στο νοσοκομείο Ναυπλίου. Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους επικεφαλής των τμημάτων, παρουσία της διοικήτριας και του αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου Αργολίδας και του βουλευτή κ. Ανδριανού. Το σωματείο εργαζομένων εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό του. Στην τοποθέτησή μας βάλαμε τα παρακάτω ζητήματα:

Την εργασιακή ανασφάλεια και τις δυσλειτουργίες στο νοσοκομείο που προκαλεί το γεγονός ότι το μισό περίπου προσωπικό είναι συμβασιούχοι (επικουρικοί, ΣΟΧ κλπ), ότι παραμένουν σε εργασιακή ομηρία, ότι το σωματείο μας διαφωνεί κάθετα με την παράδοση των υπηρεσιών φυλαξης, καθαριότητας, τραπεζαρίας σε εργολάβους και αιτηθήκαμε για πολλοστή φορά την μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων. Τέθηκε επίσης το ζήτημα με τον μεγάλο αριθμό αποσπασμένων συναδέλφων που δεν έχουν αντικατασταθεί στις θέσεις τους.

Επιβεβαιώσαμε τις σοβαρότατες ελλείψεις ιατρών στην Αργολίδα γενικότερα και ειδικότερα το χρόνιο και μεγάλο πρόβλημα με την έλλειψη παιδιάτρων, ζητώντας να προκηρυχτούν άμεσα 2 θέσεις στο Ναύπλιο.

Το μεγάλο κτηριακό ζήτημα, καθώς το νοσοκομείο χρειάζεται εκτεταμένες επισκευές και αναβάθμιση αρκετών χώρων.

Το σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Ναυπλίου, ως ζωντανό και μαχητικό συνδικαλιστικό όργανο παλεύει και θα συνεχίσει να παλεύει, τόσο για τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων – όσο και για δημόσιες, δωρεάν και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας για τους κατοίκους του νομού.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟ