Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Άργος: Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή το Νίκο Παππά (εικόνες-βίντεο)

  Στην πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο Άργος το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουνίου ο Νίκος Παπάς, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματο...

 


Στην πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο Άργος το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουνίου ο Νίκος Παπάς, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος και πρώην Υπουργός.

Ο πρώην υπουργός μίλησε για το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και την ανάγκη αλλαγής στην διακυβέρνηση της χώρας.

«  Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ούτε ταμπού ούτε κρυφά σημεία στην πολιτική του πρόταση. Το πρόγραμμά μας είναι κοστολογημένο και απολύτως εφαρμόσιμο

 Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, όλοι εμείς, οφείλουμε να πείσουμε τον κόσμο για την ανάγκη εφαρμογής του δικού μας κυβερνητικού προγράμματος. Ενός προγράμματος το οποίο: 
- αντιπαρατίθεται στην κρυφή ατζέντα της Ν.Δ., που φέρνει από εκκαθάριση της αγοράς ως συνταγματική αναθεώρηση κρίσιμων άρθρων.
- στηρίζει τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τη μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα, τους αγρότες, τις νέες και τους νέους μας .
- προστατεύει την πρώτη κατοικία, την επαγγελματική στέγη και την αγροτική γη και ρυθμίζει το ιδιωτικό χρέος, το οποίο αυξήθηκε κατά 40 δισ. ευρώ από το 2019 και μετά. 

 Χωρίς ρύθμιση χρεών, χωρίς προστασία της επαγγελματικής στέγης από τους πλειστηριασμούς, χωρίς μείωση του ενεργειακού κόστους, χωρίς ανακατανομή των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, η μικρή και μεσαία επιχείρηση οδηγείται σε αδιέξοδο.
Να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς!

Μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να θέλει να σκορπίσει η ψήφος που απορρίπτει την πολιτική του, μπορεί να θέλει να μην έχει έναν αντίπαλο ισχυρό, αλλά οι πολίτες θα γκρεμίσουν τον σχεδιασμό του στην κάλπη.
Μπαίνουμε στον αγώνα για τη νίκη.»