Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Βουλευτής Γιώργος Γαβρήλος εισηγήθηκε στην ΟΜ Ερμιονίδας τον πολιτικό σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για τις επικείμενες εκλογές

  Το Σάββατο, 3-6-2023, πραγματοποιήθηκε στο Κρανίδι η συνέλευση μελών του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ με τον Βουλευτή Γιώργο Γαβρήλο να κάνει την πολιτικ...

 

Το Σάββατο, 3-6-2023, πραγματοποιήθηκε στο Κρανίδι η συνέλευση μελών του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ με τον Βουλευτή Γιώργο Γαβρήλο να κάνει την πολιτική εισήγηση και να αναφέρεται στον σχεδιασμό και τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, ενόψει των επικείμενων εκλογών. 

Αφού έγινε μια αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος της 21ης Μαΐου, επισημάνθηκε η ανάγκη ανασύνταξης των δυνάμεων της οργάνωσης και η επικοινωνία του Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, ώστε να σταθεί ως εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας απέναντι στα προβλήματα που δημιούργησαν οι πολιτικές της Δεξιάς. Αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ είναι η Νέα Δημοκρατία και οι πολιτικές της, που φτωχοποιούν τον ελληνικό λαό. 

Το Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ απαντά στις ανάγκες της κοινωνίας  για αντιμετώπιση της ακρίβειας, του ιδιωτικού χρέους, για την ανάγκη αύξησης των μισθών και συντάξεων, για την ανάγκη στήριξης του αγροτικού κόσμου και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και για ένα αποτελεσματικότερο κράτος με ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Εκαπαίδευσης και του δημόσιου συστήματος Υγείας.

 Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ με το Πρόγραμμά του μπορεί να ανατρέψει το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου.