Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Νίκος Κοντός: Γέφυρα Ερασίνου και ενεργοί πολίτες!

  Δεν θα απαντήσω σε «ειδικούς» στα ΜΜΕ που τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει επάγγελμα τη ενεργό συμμετοχή σε αυτοδιοικητικά του Τόπου μας, μ...

 

Δεν θα απαντήσω σε «ειδικούς» στα ΜΜΕ που τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει επάγγελμα τη ενεργό συμμετοχή σε αυτοδιοικητικά του Τόπου μας, με τo οικονομικό όφελος, διότι αυτό δεν βοηθάει στην ουσία της πραγματικότητας.
Δεν χρειάζεται να εξηγήσω ότι είμαι υπέρ της αλλαγής της Γέφυρας, σε μια σύγχρονη για λόγους ασφαλούς διέλευσης με την διατήρηση όμως της αρχιτεκτονικής οπτικής της υπάρχουσας ιστορικής Γέφυρας. Δεν είμαι ειδικός! Άλλωστε το αναφέρω στην προηγούμενη ανακοίνωση μου. Η διαβούλευση και η συζήτηση για θέματα που αφορούν την ανάπτυξη και την προοπτική της περιοχής μας σε συνδυασμό με την ιστορία και ιδιαίτερα τον πολιτισμό είναι απαραίτητη. Αυτά τα λίγα έχω μάθει στην ενασχόληση μου με τα κοινά, σε συλλόγους και σε φορείς όπου συμμετείχα και εξακολουθώ να συμμετέχω για πάνω από τριάντα χρόνια. Ας ανοίξει ένας ουσιαστικός διάλογος δια ζώσης και όχι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την αναβάθμιση και την ανάπτυξη της Νέας Κίου. Είναι απαραίτητο και ουσιαστικό να γίνεται με κανόνες και με την συμμετοχή, συνδρομή όλων μας. Έτσι, μπορούμε να βάλουμε ο καθένας μας το λιθαράκι για μια βιώσιμη πόλη χωρίς προκαταλήψεις και ταμπέλες.
Υ.Γ Τα σκουριασμένα μυαλά, τρία χρόνια πριν, ήταν υπέρμαχοι του έργου παρωδία αντιπλημμυρικής προστασίας και καταστροφής του Ερασίνου ποταμού με επένδυση των πρανών του με σαρζανέτ, έργο το οποίο ευτυχώς με την συνδρομή και κινητοποίηση των κανονικών ενεργών πολιτών ακυρώθηκε στην πράξη! Τα ίδια σκουριασμένα μυαλά επιχαίρουν σήμερα με την επικείμενη αντικατάσταση της ιστορικής γέφυρας του Ερασίνου και με την καταστροφή της ιστορικής μνήμης των ανθρώπων της Νέας Κίου.
Νίκος Κοντός
Δημοτικός Σύμβουλος
Άργους Μυκηνών
Πάμε Αλλιώς